WoodWest nieuw in de Branchegroep

Een houten bril koop je online

Voor een hippe houten bril ben je bij woodwest.nl aan het juiste adres. De houten bril wordt steeds populairder. In ons assortiment vind je zeker een toffe bril. Hout is een mooi natuurlijk materiaal en de brillen zien er heel anders uit dan brillen van kunststof of metaal. Een houten bril is dé trend van 2015.

Je hoeft niet bang te zijn dat een bril met een houten montuur zwaarder is dan een bril met een montuur van plastic of van metaal: houten brillen zijn net zo licht als andere zonnebrillen. In ons assortiment vind je mooie brillen met een montuur van hout. Brillen hoeven echt niet duur te zijn, onze zonnebrillen hebben zeer aantrekkelijke prijzen. Onze brillen zijn gemaakt van het beste hout en zien er trendy en stijlvol uit.

Houten bril met UV400 zonbescherming

Elke houten bril in onze collectie heeft glazen met een UV-filter. Dit is belangrijk, want een zonnebril draag je natuurlijk in eerste instantie om je ogen te beschermen tegen de zon. Al onze houten zonnebrillen hebben glazen met een UV400 zonbescherming. Wij hebben brillen met een montuur in lichte houtkleur, maar ook van donker hout. Onze brillen van hout zijn gemaakt van duurzaam hout. Bekijk het hele assortiment houten brillen om jouw favoriete zonnebril uit te kiezen.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply