Waarom kiezen voor een Seidensticker overhemd?

Het merk Seidensticker bestaat al sinds 1919 en is een familiebedrijf. Inmiddels is het een internationale brand en heeft het wereldwijde faam. Het modemerk loopt voorop in de nieuwste technieken. De Seidensticker overhemden waren vrijwel de eerste strijkvrije overhemden die er op de markt verkrijgbaar waren. Elk nieuw kledingstuk wordt op vele manieren gecheckt, voordat het op de markt komt. Een overhemd moet de soepele overgang zijn van jasje naar broek. Zakelijk gezien kun je dan beter voor een effen overhemd kiezen. Hier is bij Seidensticker volop keuze in. Dit is dan ook de reden waarom veel mensen graag kiezen voor een overhemd van dit merk.

 

Verkrijgbaarheid van een Seidensticker overhemd

Het van oorsprong Duitse bedrijf heeft ook in Nederland een goede afzetmarkt. De overhemden van Seidensticker zijn zowel online, als in de winkel verkrijgbaar. Handig dus. Heerlijk vanuit je luie leunstoel kun je snel een bestelling plaatsen. Seidensticker brengt verschillende collecties per jaar uit, zowel zakelijk als casual. Ook aan de bijbehorende accessoires is gedacht. Er zijn prachtige manchetknopen beschikbaar en ook de stropdassencollectie mag er zijn. Natuurlijk weer van net zo hoge kwaliteit als de overhemden zelf.

 

De manchetknoop

Er zijn talloze verschillende overhemden te koop. Dat in allerlei kleuren, maten en soorten. Ook Seidensticker heeft een breed aanbod met kwalitatieve overhemden. Fraaie manchetknopen mogen natuurlijk nooit ontbreken. Een manchetknoop maakt een overhemd helemaal af en is echt de finishing tough. Manchetknopen zijn functioneel, maar hebben vooral ook een decoratieve functie. Ze zijn er in allemaal kleuren en stijlvolle dessins en kunnen een overhemd echt verfraaien. Ook onder een jasje zijn de manchetknopen nog goed zichtbaar en zeker de moeite waard om aan te schaffen, omdat de mouwen van een overhemd altijd een klein stukje onder de mouw van het jasje vandaan behoren te komen.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply