Voordelen van de elektrische handdoekradiator

U wilt het natuurlijk het liefst dat het heerlijk warm is in uw badkamer, maar om daar nou speciaal van alles in te laten bouwen is – gezien ook de ruimte- vaak een brug te ver. De elektrische handdoekradiator biedt soelaas en zorgt niet alleen voor een warme handdoek, maar bovendien voor een warme badkamer.

Geen gas maar stroom; dat gaat u merken in de portemonnee

Een van de voordelen van een elektrische handdoekradiator is het gebruik van stroom in plaats van gas. Zoals bekend gaat de gaskraan rond 2030 dicht. Nu al wordt de prijs voor gas opgedreven en wordt elektriciteit al behoorlijk goedkoper. Het is een reden om voor de handdoekradiator te kiezen, want het is een goedkope manier om het heerlijk warm te krijgen in uw badkamer.

De elektrische handdoekradiator ziet er tegenwoordig een stuk beter uit

De elektrische handdoekradiator is als geen ander in staat om een kleinere ruimte snel warm te krijgen. Nou was het vroeger vaak zo dat de elektrische handdoekradiator er slechts in een beperkt aantal uitvoeringen zijn, uitvoeringen die niet de schoonheidsprijs wonnen. Hoe anders is dat nu. De elektrische handdoekradiator heeft zich sterk ontwikkeld en u kunt tegenwoordig kiezen uit verschillende designs, formaten en kleuren. Met name het design is sterk verbeterd. Uiteraard bieden zo goed als alle bekende merken tegenwoordig een praktische elektrische radiator aan. Er is dus keuze voldoende.

Zo worden de handdoek en de badkamer heerlijk warm

U kiest tegenwoordig voor een elektrische handdoekradiator in horizontale of verticale uitvoering en ze zijn er in diverse hoogtes en breedtes. Uiteraard is de radiator in essentie bedoeld om de handdoek overheen te hangen. De handdoek wordt zo niet alleen heerlijk warm, na afloop zal de handdoek ook veel sneller droger zijn. Bovendien is uw badkamer warmer en dus slaat u een aantal vliegen in één klap.

Niet standaard

Zo goed als alle beschikbare elektrische handdoekradiator is voorzien van een verwarmingselement en een snoer van 1,2 meter. Zo is het ook vrijwel standaard geworden dat de radiator geleverd wordt inclusief bevestigingsmaterialen. Het verwarmingselement is vaak of 400 of 600 watt en je hebt een elektrische radiator die instelbaar is. Standaard is dat echter niet. Met een instelbare elektrische radiator is het al warm voor u de douche betreden hebt en dat is iets waar heel veel mensen naar verlangen als ze ’s ochtends hun bed uit gaan. De elektrische radiator voor de badkamer aansluiten kunt u prima zelf.

Dat merkt u in de portemonnee

Een handdoekradiator is tegenwoordig eerder een aanvulling van de douche dan dat het afbreuk doet aan de uitstraling. Want dat was voorheen nog wel eens het geval. Dan misstond de radiator en werd er maar van afgezien. Nu is de elektrische handdoekradiator echter vaak juist van toegevoegde waarde en geeft het elke badkamer nog meer uitstraling. U zou hem bij wijze van spreken niet eens inschakelen en alleen al om het uiterlijk in uw badkamer plaatsen. De voordelen van een dergelijke radiator zijn groot; die dat je behoorlijk bespaart door geen gebruik te maken van gas is de grootste. Dat gaat u zeker merken in de portemonnee, de elektrische radiator is in verbruik veel zuiniger.

Bent u overtuigd van de voordelen van een elektrische handdoekradiator? Kijk op de website van Douchezaak voor het complete aanbod!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply