Koelcel kopen

Een koelcel is ideaal in gebruik voor het koel houden van goederen. Zo zijn er veel soorten en merken koelcellen die ideaal zijn in het koelen van deze goederen.

 

Soorten en merken

 

Viessmann is een Duits bedrijf die al ongeveer 100 jaar bezig is met koelcellen. ze leveren en top kwaliteit koelcellen met alles er op en er aan. Zo zit er een ingebouwde roestvrijstalen vloer in, hoge isolatie waardes en nagenoeg naadloos afgewerkt. In deze koelcellen zitten speciale panelen met PUR dit zorgt er voor dat het klimaat in de koelcel niet buiten de koelcel te voelen is. Voordelen van de viessmann nog een keer op een rijtje: goede afwerking, roestvrijstalen vloer, perfecte isolatie, lange levensduur, speciale panelen, efficiënte manier van koelen.

 

Isocab komt uit België en is al 40 jaar bezig met koelsystemen. Ze levert voornamelijk kwalitatieve panelen om zo je eigen koelcel te creëren. En ze hebben de minibox dat is een koelcel die eigenlijk lijkt op een grote koelkast ideaal voor goederen en dranken in op te slaan. Wat bij allebei erg belangrijk is, is de isolatie. Bij beide zijn ze perfect net als bij de viessmann hebben de panelen ook speciale PUR voor de beste isolatie. Ook hebben de panelen en de minibox een tand- en groefverbinding methode die er voor zorgen dat als je onderhoud pleegt aan de panelen of minibox dat er geen water door heen kan dringen.

Op maat

 

Vaak is er een bepaalde plek waar u de koelcel gaat plaatsen maar het kan natuurlijk zijn dat het niet de juiste afmeting is en dat deze er ook niet in standaard formaat is. Daarom kunt u ook uw koelcel op maat laten maken. Deze kunnen op maat worden gemaakt in lengtes maar ook als u een schuin dak heeft kan dit aangepast worden. Zo kunt u toch uw ideale koelcel of vriescel krijgen voor uw organisatie.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply