Handige energiebron op het werk

De inverter charger van TBS Electronics is een handige energiebron voor op het werk. Hiermee kun je namelijk gemakkelijk je stroom omzetten naar het juiste voltage, maar misschien nog wel belangrijker, je kunt ook werken als je geen net stroom tot je beschikking hebt. Denk hierbij aan moeilijk bereikbare plaatsen waar niet altijd stroom beschikbaar is, maar je  wel aan de slag moet om metaal te bewerken. Dit kan bijvoorbeeld off shore zijn, maar ook ergens in een weiland waar geen directe stroom beschikbaar is.

Hoe werkt een inverter charger?

Een inverter charger is een installatie met een tweeledig doel:

  1. Je kunt er gemakkelijk je stroom mee omvormen. Bijvoorbeeld van gelijkspanning naar wisselspanning, maar ook van 230 volt naar 12 volt
  2. De installatie kan fungeren als mobiele energiebron, een batterij als het ware

Deze twee functies kunnen bovendien ook nog eens met elkaar worden gecombineerd. Je hebt dan altijd de juiste stroom tot je beschikking!

Waarom TBS Electronics?

TBS Electronics is een betrouwbare partij die luistert naar de klant en haar producten daarop aanpast. Zo zijn er met de nieuwste generatie inverter chargers veel dingen verbeterd. Met name het gemak waarmee een inverter charger geïnstalleerd kan worden is bewonderingswaardig. Op die manier blijft het voor iedereen toegankelijk, of je nu professional bent of wanneer je een inverter charger nodig hebt op een jacht of in je camper. Voor ons als branchegroep adviseren we TBS omdat we jarenlang met ze samenwerken en we iedere keer versteld blijven staan van de kwaliteit die er keer op keer geleverd wordt door de partij uit Noord Holland!

elk jaar wordt er door de research and development afdeling van TBS Electronics weer een nieuwe productlijn gepresenteerd of een productlijn verbeterd. Zo wordt er stap voor stap verbetering gelegd binnen het bedrijf. Dit mag een voorbeeld heten voor veel bedrijven bij ons in de branche!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply