Glanszwarte Kiwi kinderhelm

Wanneer je de kinderen meeneemt op de scooter of motor, is het van belang dat ze zo goed mogelijk beschermd op pad gaan. Helaas is er niet al te veel keuze voor kinderhelmen en richten de aangeboden kinderhelmen die er zijn zich teveel op uitstraling en te weinig op veiligheid. Kiwi heeft met de glanszwarte kinderhelm echter een zeer veilige kinderhelm op de markt gebracht, waardoor menig ouder zijn of haar kind met een gerust hart meeneemt op de scooter naar school of de supermarkt.

Veilige en degelijke integraalhelm voor je kind

Voor een kind is een integraalhelm altijd een stuk veiliger dan een jethelm, omdat dan het volledige gezicht en hoofd is beschermd en de kin niet onbeschermd is, zoals bij een jethelm.

Tip: ScooterOnderdelenShop.com

De glanszwarte Kiwi kinderhelm heeft een zeer harde buitenschaal, die gemaakt is van polycarbonaat, wat een van de populairste materialen voor helmen productie is. Bijkomend voordeel is, dat de helm hierdoor ook relatief licht is en deze niet heen en weer wiebelt op het hoofd en prettig aanvoelt voor je kind. De helm kan volledig afgesloten worden met een transparant krasvast vizier, die door het speciale materiaal zeer stootbestendig is en waar niet snel krassen op zullen ontstaan. De helm kan worden vastgeklikt met, een in lengte verstelbare veiligheidssluiting, die zorgt dat de helm ongeacht het formaat van uw kind stevig en stabiel op het hoofd blijft zitten.

De ECE-Certificering die bij deze helm hoort bevestigt nogmaals de kwaliteit die deze helm waarborgt op het gebied van veiligheid en bescherming.

Overzicht scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/

Neutrale uitstraling en veel comfort

De Kiwi kinderhelm is glanszwart gekleurd, wat de helm behoorlijk neutraal maakt en universeel voor jongens en meisjes. De helm is voorzien van een zeer zachte dikke binnenvoering die bijdraagt aan de prettig pasvorm en het dragen van de helm zeer comfortabel maakt. De binnenvoering is overigens deels uitneembaar en kan gewassen worden, waardoor de helm altijd schoon en fris blijft.

Ondanks het feit dat de helm een relatief dikke voering heeft en met een gesloten vizier bijna volledig afgesloten is, is de helm uitgerust met ventilatieregulering, die ervoor zorgt dat er altijd voldoende frisse lucht de helm in komt via een van de luchtkanalen. Hierdoor wordt het nooit te snel warm in de helm. De Kiwi kinderhelm is beschikbaar vanaf de allerkleinste maat XXXS.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply