Feest organiseren in metalen constructie

Persoonlijke en zakelijke feesten worden ondanks de ‘crisis’ steeds uitgebreider gevierd. Althans zo lijkt het dan. Het kostenplaatje blijft uiteindelijk natuurlijk van belang. Daarom kan het een idee zijn om eens een feest te organiseren in een demontabel metalen constructie. In aanschaf niet het goedkoopste misschien, maar wel het meest duurzame en makkelijk op te bergen materiaal.

Het metaal dat we voor de constructie gebruiken is aluminium. Van nature niet zwaar en door de relatief dunne, maar slimme constructie nog lichter dan je zou verwachten. Het aluminium krijgt zijn sterkte door de H-balken die worden gebruikt. Je kunt je feest dus vieren met ieder weertype.

De constructie bestaat uit een aantal dragers en een aantal staanders. Daarboven komt een makkelijk te bevestigen tentdoek, dat strak getrokken kan worden door middel van een slimme spanner aan de achterkant van de tent. Zo wordt de constructie een strak geheel en staat de tent bovendien binnen no time!

Feesttent op maat

De metalen feesttenten die we voor u realiseren, kunnen we op maat maken. Standaard is de tent vierkant, maar mocht u graag een ander formaat willen hebben, dan kunnen we dat ook realiseren. Zo is er onlangs een acht hoekige tent gemaakt voor een klant die het podium graag in het midden wilde hebben. Bovendien komen we de eerste keer de tent voor u opzetten, zodat u direct een beeld heeft hoe de tent in elkaar zit en weer afgebroken kan worden. De tent wordt standaard geleverd met een bolder kar, zodat u niet hoeft te sjouwen met de verschillende delen, tentdoeken en haringen. Daarnaast kunt u optioneel nog een grote hoeveelheid red cups bij uw metalen constructie tent krijgen.

De productietijd van de tent bedraagt doorgaans één maand. Uiteraard is het afhankelijk van de grootte van de metalen constructie onder de tent, maar de ervaring leert dat één maand normaal gesproken voldoende moet zijn.

  • WELKOM IN DE (METALEN) FEESTTENT
  • NIET ALLEEN VOOR METAL FEESTEN
Categories: Uncategorized

Leave a Reply