Bronzen beelden met een goede indruk

Bronzen beelden zijn een speciaal cadeau om aan jezelf of een ander te geven. Dit komt niet alleen doordat er veel verschillende beelden te verkrijgen zijn, maar ook doordat deze op een speciale manier gemaakt worden en hierdoor jarenlang mee kunnen gaan. Bij Artihove zijn daarom veel verschillende kunstwerken van brons in het assortiment opgenomen, zodat er altijd kunst te vinden is die bij iemand past. Zo laat je altijd een goede indruk achter op de persoon waarvoor het cadeau bedoeld is en heb je zelf ook een uniek exemplaar te pakken voor in de woning of de tuin.

Verschillende technieken voor bronzen beelden

Bronzen beelden worden vervaardigd uit een legering van koper en tin. Bij het ontwikkelen van een beeld worden verschillende technieken gebruikt. Zo wordt er voor de abstracte beelden in huis gebruik gemaakt van de zandgieting methode. Hiermee kunnen reliëfs ontstaan, maar ook met kleine onderscheidingen. Je kunt hiermee verschillende details aanbrengen in het beeld. Ook de was methode kan voor komen. Dit gebeurt weer vaker bij de tuinbeelden, waardoor het beeld een lange tijd mee kan gaan terwijl de weersinvloeden er weinig slijtage op aanbrengen.

Meerdere prijsklassen en vormen beschikbaar

Er zijn verschillende speciale gelegenheden waarvoor je bronzen beelden aan kunt schaffen. Als eerste is het een goede toevoeging aan jouw eigen interieur. Met de beelden zorg je namelijk voor een luxe uitstraling, zonder dat hier veel geld bij komt kijken. Deze kunst komt namelijk in verschillende prijsklassen. De vorm is ook geheel naar wens aan te passen. Zo kun je gaan voor een abstracte vorm, maar ook een realistisch object met menselijke figuren, bloemen of handen. Je kunt jouw persoonlijkheid er altijd in terugvinden en brengt een goede sfeer in huis.

Een kunstwerk in de vorm van een cadeau

Ook als cadeau zijn bronzen beelden de beste keuze. Er zijn beelden te vinden voor een huwelijk, geboorte van een kind, jubileum en afscheid. Ook voor andere gelegenheden kun je uiteraard een goed kunstwerk terugvinden. Door hierbij goed te kijken naar de verschillende opties en te zien welke het beste bij de persoon past waarvoor het beeld bestemd is, zorg je ervoor dat je een goed uitgezocht cadeau hebt. De ontvanger zal het beeld op iedere gewenste plek neer kunnen zetten, waarna er jarenlang naar gekeken kan worden.

Aan laten sluiten aan jouw eigen wensen

Doordat bronzen beelden voornamelijk op smaak uitgezocht worden, kun je er ook voor kiezen om een kunstwerk op maat te laten maken. Een bronzen beeld op maat gebeurt altijd aan de hand van de persoonlijke wensen. Je kunt dan een beeld verkrijgen die geheel bij jouw interieur past, maar ook een beeld die aansluit bij de interesses van de ontvanger. De persoonlijke twist die je er eraan gaat geven, zorgt ervoor dat je laat zien dat je de persoon kent en geeft jou ook de mogelijkheid om helemaal los te gaan met het ontwerp. Aan het einde heb je een pronkstuk in handen die zowel in de tuin als in een woning volledig tot het recht kan komen.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply