Boutjes, moertjes, schroefjes, nippeltjes… waar ligt wat in jouw werkplaats?

Alles overal, her en der, stellen we ons zo voor. Klussen gaat gewoonweg niet ordelijk en voor je het weet is je hele werkvloer een chaos.

Toch? Nou ja, we zouden natuurlijk niet een heel artikel schrijven om die stelling enkel en alleen maar te bevestigen. Integendeel, we willen je juist bewijzen dat het ook anders kan! Een overzichtelijke werkplaats is namelijk best mogelijk, zolang je daar maar de juiste middelen voor hebt. Daarmee voorkom je dat je om de haverklap moet zoeken naar een instrument dat je dringend vereist, maar tevens volledig onvindbaar is! Hoe ga je dergelijke doemscenario’s voorkomen?

Lees verder om daarachter te komen. Voordat je het weet is jouw werkplaats voor, na én tijdens het klussen een toonbeeld van netheid! Nou ja, relatief gezien dan.

Gereedschapset

Tjongejonge, hoe overduidelijk hadden we het gewild? Natuurlijk heb je een gereedschapset nodig! Je weet wel, zo’n blikken trommel waar het hoogstnodige in zit en die je overal mee naartoe kunt nemen.

Maar nee, zo eentje bedoelen we niet. Wij hebben het over een metalen kast waar echt álles in past wat je maar nodig kunt hebben bij het klussen en monteren. Bovendien heeft ieder onderdeel ook zijn eigen plek in dit handige opbergsysteem. Zodra je die volgorde eenmaal door hebt, vind je al je gereedschappen in no time terug.

Ook handig; mocht je al over alle tools beschikken die je hartje begeren, dan kun je ook een lege set aanschaffen. Al wat je dan hoeft te doen is aanvullen en aan de slag gaan!

Gereedschapstrolley

We horen je haast denken dat er één mogelijk nadeel kleeft aan zo’n set. Mocht je werkplaats namelijk een behoorlijk oppervlak beslaan, dan wordt het lastig om de hele santenkraam te versjouwen. Die hele kast moet toch loodzwaar zijn?

Klopt, is ie ook. Maar het alternatief is logisch: een gereedschapstrolley! Dat is nagenoeg exact hetzelfde systeem, ware het niet dat deze van wieltjes voorzien is. Zo kun je waar dan ook over al je gereedschap beschikken! Handig toch?

Categories: Uncategorized

Leave a Reply